Vi startade ett av Sveriges första bemannings­företag exklusivt för restaurang och hotell redan 1989. Det var en helt ny marknad, och vi arbetade hårt med vår idé om kunnig och erfaren personal till två personal­intensiva branscher.

Om oss

Staffing non classic

VI VET VILKA KRAV DU STÄLLER på personalen eftersom alla vi som arbetar på Four Service har en bakgrund inom restaurangbranschen. Vår personal har erfarenhet och kunskap som förstärker ditt team.

VI VILL LEVERERA KVALITET och möta ditt behov på bästa sätt. Därför skräddarsyr vi alltid lösningen åt dig.

VI ÄR EN TRYGG PARTNER som erbjuder vår personal en fast anställning med månadslön. De får även tjänstepension, utbildningsmöjligheter, personalaktiviteter och närhet till teamet på kontoret. En trygghet som leder till drivna medarbetare ute hos dig som kund.

Tillfällig lösning eller långvarigt jobb? Vi är din och våra anställdas trygga partner. Vår personalpool växer ständigt och har flera spetskompetenser som lyfter ditt team till nya nivåer.

Vår historia

1989 fanns få bemanningsföretag för hotell och restaurang. Ingen som kunde ordna fram en servis, rekrytera en köksmästare, eller hitta den rätta personen till hotellreceptionen. Vi insåg att vi hade något som marknaden behövde.

Allt började runt ett kantstött köksbord i en liten andrahandsetta på Södermalm. Vi undrade vad vi gett oss in på. Men efter ett par veckor slutade det inte ringa i den grå Dialog-telefonen med snurrskiva. Jouren höll vi igång med, den då toppmoderna, mobiltelefonen Technophone PC107-3. Den var nästan lika stor som ett paket flingor.

Vi ville förändra branschen. Och som alla entreprenörer som ligger i framkant av utvecklingen var det tufft i början. Vi var ju bland de första med att hyra ut restaurangpersonal.

När vi som första bemanningsföretag blev medlemmar i Visita, förstod alla att vi kommit för att stanna. Tidningarna skrev om oss, och kunderna strömmade till, liksom restaurangpersonal som sökte ett tryggt alternativ till osäkra anställningar. Vi blev det självklara valet för personal till hotell och restaurang. Och det är vi fortfarande.

Det finns alltid en risk att man blir lite bekväm med åren. För att inte hamna i den fällan håller vi oss till det vi är riktigt bra på: personal till restaurang och hotell. Därför hittar du inte några städare eller vaktmästare hos oss. Vi har hela tiden fokuserat hårt på att säkerställa och öka kvaliteten på de områden där vi är bra. Vi satsar på kvalitet, inte kvantitet.

Kris på krogen?
Kris på krogen?