Kökschef · Köksmästare · Souschef · Kallskänka · Juniorkock · Kockbiträde · Köksbiträde · Diskare · Restaurangchef · Sommelier · Hovmästare · Bartender · Restaurangbiträde · Serveringspersonal · Receptionist · Nattportier · Kökschef · Köksmästare · Souschef · Kallskänka · Juniorkock · Kockbiträde · Köksbiträde · Diskare · Restaurangchef · Sommelier · Hovmästare · Bartender · Restaurangbiträde · Serveringspersonal · Receptionist · Nattportier

Anlita oss

Så här går det till:

Behov

Vi kartlägger behovet tillsammans med dig.

Sökning

Vi söker efter en match bland våra hundratals köks- och serviceproffs.

Lösning

Ni får ett besked och förslag på en matchande kandidat.

Bekräftelse

När du accepterat får du och den som ska arbeta hos dig en bekräftelse från oss.

Genomförande

Vår personal utför sitt uppdrag hos er och rapporterar sedan sin arbetade tid – direkt till oss.

Faktura

Efter genomfört jobb ute hos er skickar vi en faktura till er.

Priser

I timpriset ingår hela personalkostnaden, inklusive lön, skatt, sociala avgifter och försäkringar. I priset ingår också all vår service som bokning och support.

Avtal och försäkringar

Vi är medlemmar i Visita sedan 1989. Vi är även medlemmar i Almega Kompetensföretagen och följer därigenom kollektivavtalet kopplat mot LO-förbunden. Våra medarbetare är fullt försäkrade mot olycksfall och arbetsskador.

Vill du veta mer eller anlita oss?

Utbildad personal

Vår personal vidareutbildas inom hygienutbildning, hjärt- och lungräddning och brandövningar. Vi uppmuntrar dem också att ta hand om sin hälsa med hjälp av näringsfysiologer, stegräknartävlingar och motionslopp.

Våra kockar får ny inspiration av restaurang- och storköks-specialisten Martin & Servera, där de får ta del av till exempel ”Praktisk teknik i restaurangköket – moderna kökstekniker”. De lär sig att arbeta med sous vide, modern ugnsteknik och sifoner. De får lära sig olika metoder av kall- och varmrökning, samt arbeta med varma och kalla geléer, varma sifonskum och terriner. Det nya kunskaperna sprider sig som ringar på vattnet ute hos er.

I vårt team finns

Kökschef

Restaurangchef

Köksmästare

Sommelier

Souschef

Hovmästare

Kallskänka

Bartender

Juniorkock

Restaurangbiträde

Kockbiträde

Serveringspersonal

Köksbiträde

Receptionist

Diskare

Nattportier

Utbildad personal

Vår personal vidareutbildas inom hygienutbildning, hjärt- och lungräddning och brandövningar. Vi uppmuntrar dem också att ta hand om sin hälsa med hjälp av näringsfysiologer, stegräknartävlingar och motionslopp.

Våra kockar får ny inspiration av restaurang- och storköks-specialisten Martin & Servera, där de får ta del av till exempel ”Praktisk teknik i restaurangköket – moderna kökstekniker”. De lär sig att arbeta med sous vide, modern ugnsteknik och sifoner. De får lära sig olika metoder av kall- och varmrökning, samt arbeta med varma och kalla geléer, varma sifonskum och terriner. Det nya kunskaperna sprider sig som ringar på vattnet ute hos er.

I vårt team finns

Kökschef

Köksmästare

Souschef

Kallskänka

Juniorkock

Kockbiträde

Köksbiträde

Diskare

Restaurangchef

Sommelier

Hovmästare

Bartender

Restaurangbiträde

Serveringspersonal

Receptionist

Nattportier

Kris på krogen?
Kris på krogen?