Utbildad personal
Vår personal vidareutbildas inom hygienutbildning, hjärt- och lungräddning och brandövningar. Vi uppmuntrar dem också att ta hand om sin hälsa med hjälp av näringsfysiologer, stegräknartävlingar och motionslopp.
Våra kockar får ny inspiration av restaurang- och storköks-specialisten Martin & Servera, där de får ta del av till exempel ”Praktisk teknik i restaurangköket – moderna kökstekniker”. De lär sig att arbeta med sous vide, modern ugnsteknik och sifoner. De får lära sig olika metoder av kall- och varmrökning, samt arbeta med varma och kalla geléer, varma sifonskum och terriner. Det nya kunskaperna sprider sig som ringar på vattnet ute hos er.
I vårt team finns
Kökschef
Restaurangchef
Köksmästare
Sommelier
Souschef
Hovmästare
Kallskänka
Bartender
Juniorkock
Restaurangbiträde
Kockbiträde
Serveringspersonal
Köksbiträde
Receptionist
Diskare
Nattportier